+31(0)348-688222 info@vanvlietbv.nl

Reiniging & Onderhoud

Een hygiënische en veilige speel- en sportplek. Wanneer het beheer goed is, wordt er meer en langer plezier aan beleefd. Het Total Play/Sport Care programma van Van Vliet biedt dé oplossing! De multifunctionele ondergronden en uitdagende speeltoestellen van Van Vliet maken iedere ruimte functioneel en zorgen voor de ultieme beleving. Met Total Play/Sport Care blijven de technische kwaliteiten van de ondergronden en toestellen gewaarborgd en wordt de levensduur verlengd.

Het Total Care programma van Van Vliet is een integrale aanpak van alle onderhoud- en reinigingswerkzaamheden bij indoor en outdoor speel- en sportruimten, uitgevoerd door vakbekwame medewerkers. Een totaalconcept gericht op het maximaliseren van de veiligheid, minimaliseren van slijtage en het verlengen van de levensduur. Van Vliet gebruikt hiervoor onder andere reinigingsmiddelen die speciaal voor deze toepassing zijn ontwikkeld. Met deze oplossingen zorgt Total Play/Sport Care voor structureel beter beheer tegen lage kosten.

Unieke reinigingsmethode

De innovatieve reinigingsoplossingen zijn nieuw in de markt en Van Vliet loopt hiermee voorop. De reinigingsmogelijkheden zijn ontwikkeld voor (sport)vloeren en toestellen. De coating van Van Vliet heeft een zelfreinigende werking en biedt de sportomgeving extra bescherming. De werking van de coating zorgt voor hygiëne en comfort. Een enzymatisch reinigingsmiddel dat zelf is toe te passen wordt periodiek meegeleverd. Het gebruik van alle producten biedt langdurige bescherming en is ecologisch verantwoord. De middelen zijn niet toxisch en niet schadelijk voor de toestellen, ondergronden en milieu.

Inspectie & Reparatie

Als onderdeel van het periodieke onderhoud worden toestellen en vloeren geïnspecteerd, waarbij de (technische) kwaliteit van de producten wordt gecontroleerd. Herstelwerkzaamheden en reparaties zullen waar nodig worden uitgevoerd. Het is ook mogelijk aanpassingswerkzaamheden of uitbreidingen uit te voeren. Het vakbekwame team van Van Vliet geeft hier graag vrijblijvend advies over.