+31(0)348-688222 info@vanvlietbv.nl

Ondergronden       Speeltoestellen      Totaaloplossingen       Tuinaanleg & Groen       Golf       Aqua      Fitness      Natuurlijk spelen

Playtop

De valdempende ondergronden van Playtop maken sport- en speelplaatsen over de hele wereld veiliger, uitdagende en ontzettend gaaf. Playtop is een high-end naadloos vloersysteem vervaardigd uit EPDM rubbergranulaten en polyurethaan bindmiddelen. Het product wordt ter plaatse gemengd en vloeibaar gestort. Playtop is verkrijgbaar in meer dan 30 kleurcombinaties, heeft glow-in-the-dark mogelijkheden en verticaal ontwerp is mogelijk. Playtop is het meest geavanceerde product in zijn marktsegment en wordt in meer dan 40 landen geïnstalleerd. Wereldwijd is al ruim 2 miljoen vierkante meter Playtop aangebracht.

De voordelen van Playtop op een rij:

  • Lange levensduur
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Veilige ondergrond met dempende werking
  • Voordelige akoestiek
  • Volledig op maat gemaakt.
  • Naadloos
  • Waterdoorlatend
  • Waterdicht en antislip te maken
  • Veel kleurmogelijkheden en glow-in-the-dark opties
  • Verticale mogelijkheden

Playtop Nike Grind

ReUse-A-Shoe is een uniek en innovatief programma dat afgedragen sportschoenen verandert in Nike Grind. Playtop gebruikt Nike Grind en verwerkt dit in speel- en sportondergronden. Het programma investeert in milieu en gemeenschap en bevordert een gezondere levensstijl.

Playtop Street & 3D Program

Op interactieve wijze combineert Playtop Street licht en geluid met de voordelen van high-end sport- en speelvloer. Playtop Street is de eerste interactieve, veilige ondergrond in de wereld die geluid en licht combineert met de voordelen van een goede gezondheid van kinderen, het spelend leren en de ontwikkeling van sociale vaardigheden. Playtop Street is een speelvoorziening met een ondergrond van Playtop insitu rubber.  Het spel bestaat uit diverse satellieten. Elke satelliet produceert een reeks van kleuren en geluiden bij aanraking door een hand of voet. Playtop Street heeft standaard een aantal actieve spellen en is perfect om alleen te spelen, één tegen één of in teams tegenover elkaar door zowel jong als oud.

De Playtop productlijn van rubberen dieren en vormen in 3D bieden daarnaast een opwindende nieuwe speelervaring.

Van Vliet Buitenprojecten BV is licentiehouder van Playtop, Playtop Street en Playtop 3D in de Benelux.

Toepassingen: speel- en sportplekken, zwembaden, waterparken, waterspeelplekken, speeltoestellen, midgetgolf, skelterbanen, speelheuvels, boomspiegels.