+31(0)348-688222 info@vanvlietbv.nl

Playtop      Ondergronden      Speeltoestellen      Aqua      Totaaloplossingen      Fitness      Play area’s      Golf      Natuurlijk spelen

ondergronden

Ondergronden

De valdempende ondergronden van Vliet zorgen voor veilige en uitnodigende speelplekken waar jong en oud op een plezierige manier kunnen spelen en sporten. De ondergronden van Van Vliet zijn gecertificeerd voor een valhoogte tot en met 3,0 meter.

Playtop

Playtop is een high-end naadloos vloersysteem vervaardigd uit EPDM rubbergranulaten en polyurethaan bindmiddelen. Het product wordt ter plaatse gemengd en vloeibaar gestort. Playtop is verkrijgbaar in meer dan 30 kleurcombinaties, heeft glow-in-the-dark mogelijkheden en verticaal ontwerp is mogelijk. De valdempende ondergronden van Playtop maken kinderspeelplaatsen over de hele wereld veiliger en mooier. Playtop is het meest geavanceerde product in zijn marktsegment en wordt in meer dan 40 landen geïnstalleerd. Wereldwijd is al ruim 2 miljoen vierkante meter Playtop aangebracht.

Toepassingen: speel- en sportplekken, zwembaden, waterparken, speeltoestellen, midgetgolf, skelterbanen, speelheuvels, boomspiegels.

Sportvloeren

De allround sportvloeren van Van Vliet zijn een betrouwbare ondergrond voor sport- en fitnesstoepassingen. De combinatie van innovatieve, hoogwaardige en budgettaire vloeren zorgen ervoor dat Van Vliet op iedere vraag kan inspelen en tegen verschillende budgetten op vakbekwame wijze een sportvloer kan leveren en installeren. De vloeren zijn geproduceerd van hoogwaardige materialen, comfortabel, dempend, hebben een hoge weerstand tegen slijtage en zijn makkelijk te reinigen. De vele kleur- en ontwerpmogelijkheden zorgen voor de ultieme sportbeleving.

Playmark

Via een coating of thermoplastisch materiaal is het mogelijk om zeer nauwkeurig ieder gewenst ontwerp te realiseren op een nieuwe of reeds bestaande ondergrond. Playmark is in erg veel kleuren kleuren verkrijgbaar en heeft oneindig veel mogelijkheden, waaronder een glow-in-the-dark optie.

Toepassingen: speelpleinen, speelplekken, hinkelpaden, skelterbanen, trapveldjes, verkeerspleinen.

Playsafe kunstgras

Beweging voor jong en oud is belangrijk. Playsafe Kunstgras biedt de mogelijkheid op een veilige en leuke manier te spelen en te sporten. Kunstgras is geschikt voor velerlei toepassingen, zoals tuinen, speelplaatsen en (midget)golfbanen. Playsafe kunstgras is onderhoudsvriendelijk, altijd bespeelbaar en heeft een verzorgde uitstraling. Door de verschillende kleurmogelijkheden kunnen bijzondere effecten gecreëerd worden. De vakbekwame kunstgras specialisten van Van Vliet zorgen ervoor dat het kunstgras met de juiste valdemping wordt geïnstalleerd zodat iedereen er jarenlang plezier aan beleeft.

 Toepassingen: speel- en sportplekken, zwembaden, waterparken, speeltoestellen, speelheuvels, golf, tuinen, landscaping, boomspiegels, dakterras en balkon.

Ecoscape Plus

Ecoscape Plus is een innovatieve veiligheidsondersgrond voor de buitenruimte met unieke eigenschappen. Ecoscape Plus is ontstaan uit Ecoscape, heeft een natuurlijke uitstraling, is onderhoudsvriendelijk, beschikt over een uitstekende drainage en wordt aangepast aan de gewenst valwaarde. Ecoscape Plus is een naadloos vloerensysteem vervaardigd uit hoogwaardige, nieuwe EPDM rubber mulch en polyurethaan bindmiddelen. Het product wordt ter plaatse gemengd en gestort. Ecoscape Plus is een prima alternatief voor losse ondergronden zoals schors en houtsnippers.

Toepassingen: speel- en sportplekken, speeltoestellen, speelheuvels, tuinen, landscaping, boomspiegels.

Rubber tegels

Rubber tegels worden gebruikt als valdempende ondergrond voor speelplaatsen. Rubber tegels van Van Vliet zijn geschikt om te spelen en onderhoudsarm. De rubber tegels worden gemaakt van gerecycled EPDM.

Toepassingen: speelplekken, buitenfitness, speeltoestellen, hinkelpaden.