+31(0)348-688222 info@vanvlietbv.nl

Ondergronden      Speeltoestellen      Aqua      Totaaloplossingen      Fitness      Play area’s      Golf      Natuurlijk spelen

Fitness

Van Vliet is dé specialist op het gebied van sportvloeren en (val)ondergronden. De uitgebreide productmogelijkheden en de jarenlange ervaring zorgen ervoor dat we altijd een passende oplossing kunnen bieden voor fitnesscentra en healthcenters.

De multifunctionele sportvloeren van Playtop maken iedere training functioneel en zorgen voor de ultieme sportbeleving. De sterke high-end ondergronden van Playtop Fitness worden zowel indoor als outdoor toegepast en brengen fitness naar een nieuwe dimensie. De vloeren zijn naadloos en worden volledig op maat gemaakt. Playtop sportvloeren hebben een dempende werking en zijn voorzien van een voordelige akoestiek.

Voor iedere afmeting is het mogelijk om in eenvoudige stappen een functionele sportvloer te maken. Van Vliet biedt dus meer oefeningen voor de beschikbare ruimte. Alle ondergronden zijn in veel kleurnuances verkrijgbaar en de ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos, waardoor iedere oefening denkbaar is en trainingen intensiever en functioneler worden. Naast Playtop biedt Van Vliet nog veel meer oplossingen voor indoor en outdoor sportvloeren.

Fitness
Fitness
Fitness