+31(0)348-688222 info@vanvlietbv.nl

Playtop       Ondergronden       Speeltoestellen      Totaaloplossingen       Tuinaanleg & Groen       Golf       Aqua      Fitness      Natuurlijk spelen

banout1

Ondergronden

De valdempende ondergronden van Vliet zorgen voor veilige en uitnodigende speelplekken waar jong en oud op een plezierige manier kunnen spelen en sporten. De ondergronden van Van Vliet zijn gecertificeerd voor een valhoogte tot en met 3,0 meter.

Playtop

Playtop is een high-end naadloos vloersysteem vervaardigd uit EPDM rubbergranulaten en polyurethaan bindmiddelen. Het product wordt ter plaatse gemengd en vloeibaar gestort. Playtop is verkrijgbaar in meer dan 30 kleurcombinaties, heeft glow-in-the-dark mogelijkheden en verticaal ontwerp is mogelijk. De valdempende ondergronden van Playtop maken kinderspeelplaatsen over de hele wereld veiliger en mooier. Playtop is het meest geavanceerde product in zijn marktsegment en wordt in meer dan 40 landen geïnstalleerd. Wereldwijd is al ruim 2 miljoen vierkante meter Playtop aangebracht.

Toepassingen: speel- en sportplekken, zwembaden, waterparken, speeltoestellen, midgetgolf, skelterbanen, speelheuvels, boomspiegels.

Playsafe kunstgras

Beweging voor jong en oud is belangrijk. Playsafe Kunstgras biedt de mogelijkheid op een veilige en leuke manier te spelen en te sporten. Kunstgras is geschikt voor velerlei toepassingen, zoals tuinen, speelplaatsen en (midget)golfbanen. Playsafe kunstgras is onderhoudsvriendelijk, altijd bespeelbaar en heeft een verzorgde uitstraling. Door de verschillende kleurmogelijkheden kunnen bijzondere effecten gecreëerd worden. De vakbekwame kunstgras specialisten van Van Vliet zorgen ervoor dat het kunstgras met de juiste valdemping wordt geïnstalleerd zodat iedereen er jarenlang plezier aan beleeft.

 Toepassingen: speel- en sportplekken, zwembaden, waterparken, speeltoestellen, speelheuvels, golf, tuinen, landscaping, boomspiegels, dakterras en balkon.

Ecoscape Plus

Ecoscape Plus is een innovatieve veiligheidsondersgrond voor de buitenruimte met unieke eigenschappen. Ecoscape Plus is ontstaan uit Ecoscape, heeft een natuurlijke uitstraling, is onderhoudsvriendelijk, beschikt over een uitstekende drainage en wordt aangepast aan de gewenst valwaarde. Ecoscape Plus is een naadloos vloerensysteem vervaardigd uit hoogwaardige, nieuwe EPDM rubber mulch en polyurethaan bindmiddelen. Het product wordt ter plaatse gemengd en gestort. Ecoscape Plus is een prima alternatief voor losse ondergronden zoals schors en houtsnippers.

Toepassingen: speel- en sportplekken, speeltoestellen, speelheuvels, tuinen, landscaping, boomspiegels.

Topdrain

Topdrain is een duurzame vloer voor de buitenruimte en bestaat uit speciaal geselecteerd ovengedroogd grind, split en bindmiddel. Topdrain is een multifunctionele, naadloze, waterdoorlatende ondergrond die in iedere gewenste vorm kan worden aangebracht en is erg gemakkelijk schoon te houden. Het Topdrain assortiment van Van Vliet is slijtvast en bestaat uit verschillende soort- en kleurmogelijkheden.

Toepassingen: fietspaden, pleinverhardingen, terrassen, tuinpaden, boomspiegels, flatgalerijen, wandelpaden.

Playmark

Via een coating of thermoplastisch materiaal is het mogelijk om zeer nauwkeurig ieder gewenst ontwerp te realiseren op een nieuwe of reeds bestaande ondergrond. Playmark is in erg veel kleuren kleuren verkrijgbaar en heeft oneindig veel mogelijkheden, waaronder een glow-in-the-dark optie.

Toepassingen: speelpleinen, speelplekken, hinkelpaden, skelterbanen, trapveldjes, verkeerspleinen.

Rubber tegels

Rubber tegels worden gebruikt als valdempende ondergrond voor speelplaatsen. Rubber tegels van Van Vliet zijn geschikt om te spelen en onderhoudsarm. De rubber tegels worden gemaakt van gerecycled EPDM.

Toepassingen: speelplekken, buitenfitness, speeltoestellen, hinkelpaden.

Dekowood

De duurzaam geproduceerde houtsnippers van Dekowood zijn een veilige ondergrond met natuurlijke uitstraling. Dekowood wordt gerecylced uit schoon pallethout en door de kleuring van een ijzer-oxidepegment worden de houtvezels beschermd tegen UV-licht en vocht en is het splintervrij. Dekowood houtsnippers hebben een lange levensduur, een natuurlijke uitstraling, zijn fraai gekleurd en door de hechting van het materiaal een valdempende werking. Daarnaast wordt de toegankelijkheid van de speelplek voor rolstoelgebruikers en kinderwagens vergroot door de houtsnippers van Dekowood.

 Toepassingen: speelplekken, speeltoestellen, tuinen, landscaping, boomspiegels.

Zand(reiniging)

Valzand wordt vaak gebruikt als valdempende ondergrond vanwege budgettaire redenen en de natuurlijke uitstraling. Daarnaast biedt Van Vliet de mogelijkheid om zand te laten reinigen en waar nodig aan te vullen of te verversen. Door periodieke zandrecycling hoeft minder vervuild zand te worden gestort en bovendien is een complete vervanging van zand over een periode van 8 tot 10 jaar niet meer nodig. Alleen het uitgefilterde, verontreinigde of gemorste zand wordt aangevuld. De speelzandverzorging van Van Vliet reinigt tot 40 centimeter diep, waardoor ook de diepere zandlagen worden meegenomen

 Toepassingen: speelplekken, speeltoestellen, tuinen, zandbakken, landscaping