+31(0)348-688222 info@vanvlietbv.nl

Playtop       Ondergronden       Speeltoestellen      Totaaloplossingen       Tuinaanleg & Groen       Golf       Aqua      Fitness      Natuurlijk spelen

Fitness

De multifunctionele sportvloeren van Playtop maken iedere training functioneel en zorgen voor de ultieme sportbeleving. De sterke high-end ondergronden van Playtop Fitness worden zowel indoor als outdoor toegepast en brengen fitness naar een nieuwe dimensie. De vloeren zijn naadloos en worden volledig op maat gemaakt. Playtop sportvloeren hebben een dempende werking en zijn voorzien van een voordelige akoestiek.

Voor iedere afmeting is het mogelijk om in eenvoudige stappen een functionele fitnessvloer te maken. Playtop Fitness biedt dus meer oefeningen voor de beschikbare ruimte. Playtop is in veel kleurnuances verkrijgbaar en de ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos, waardoor iedere oefening denkbaar is en trainingen intensiever en functioneler worden.

Naast Playtop biedt Van Vliet nog veel meer oplossingen voor indoor en outdoor sportvloeren. De combinatie van indoor- en outdoor fitness brengt een healthcenter naar een hoger niveau en kan een aanwas van leden en verhoogde klanttevredenheid tot positieve gevolg hebben.

Fitness
Fitness
Fitness